avoimet työpaikat

Kirvesmiehiä, rakennusmiehiä ja apumiehiä

Julkaistu 12.11.2021

Haemme yritykseemme kirvesmiehiä, rakennusmiehiä ja apumiehiä Klaukkalassa, Tikkurilassa ja Varistossa sijaitseviin korjausrakentamiskohteisiimme.

Toivomme sinulta monipuolista alan osaamista sekä ennakkoluulotonta, reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Katsomme eduksi suomen ja englannin kielen taidon, oman auton sekä aiemman työkokemuksen saneerauskohteista.

Työnhakijalta odotamme laatutietoista toimintaa, silmää havainnoida virheitä ja puutteita sekä ennakkoluulotonta asennetta, sillä työtehtävät vaihtelevat monipuolisesti.

 

 

Miksi hakea Nurminen Worksille töihin?

 

Olemme pitkään alalla toiminut perheyritys, jossa työntekijää arvostetaan. Tarjoamme työn hyvässä työyhteisössä, jossa vaihtuvuus on pientä, työkaverit mukavia, esimiehet helposti lähestyttäviä ja palkka kilpailukykyinen.

 

Mikäli kiinnostuit, soita Henrille 040 187 1216 tai lähetä sähköpostia henri.kinnunen@nworks.fi

 

Tasoitetyöntekijä, sisämaalaustöiden konetasoitetyöt

julkaistu 14.10.2021

Etsimme tasoitetyöntekijöitä Uudenmaan alueella oleviin työkohteisiimme. Tulet työskentelemään työmaillamme, joita ovat mm. sairaalat, toimistotalot, kauppakeskukset ja asuintalot.

 

Nurminen Works Oy tunnetaan työnantajana vastuullisena ja luotettavana kumppanina työelämään. Meille töihin tulevat viihtyvät meillä pitkään.

Työntekijältä arvostamme luotettavuutta ja rehellisyyttä sekä halukkuutta urakkatyöhön.

 

Vapaamuotoiset hakemukset / vesa.stam@nworks.fi