Korjausrakentamisen palvelut ja toimistosaneeraus Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla


Meiltä saat kokonaisvaltaista rakennusurakointia avaimet käteen -palveluna


Nurminen Works Oy tarjoaa monipuolista rakennusurakointia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Korjausrakentaminen suunnitellaan ja toteutetaan tilaajan toiveiden mukaan räätälöidysti. Liiketilaremontti ja muutostyöt toimitiloihin ovat eritysosaamistamme.

Toimistosaneeraus ja liiketilaremontti tuovat viihtyvyyttä ja parhaimmillaan kaikin puolin ergonomisen, raikkaan ja uuden työympäristön. Palveluihimme kuuluvat mm. purku- ja rakennustyöt sekä LVI- ja sähkötyöt aina viimeistelyyn asti. Avaimet onnistuneeseen lopputulokseen löytyvät toimivasta suunnitelmasta ja sujuvasta yhteistyöstä tilaajan kanssa.

 

Olipa kysymyksessä peruskorjaus, perusparannus, uudistaminen, konservointi, restaurointi tai julkisivutyöt, meiltä onnistuu korjausrakentaminen. Erityisosaamistamme ovat:

 

  • Toimistosaneeraustyöt ja -remontit
  • Toimitilamuutokset ja -remontit
  • Liiketilaremontit
  • Sisäpuoliset rakennusmuutostyöt
  • Julkisivujen korjausrakentaminen
  • Porrashuoneiden korjausrakentaminen entisöintitöineen

 

Toteutamme kaikki hankinnat ja erikoisosaamista vaativat työt rakennusalan huippuosaajien kanssa. Rakennusprojekteissa tiedonkulku on avainasemassa. Kommunikoimme saumattomasti ja ammattimaisesti niin asiakkaan kuin yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

 

Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluvat mm. kiinteistöyhtiöt, taloyhtiöt, julkiset yhteisöt ja laitokset sekä yksityiset asiakkaat. Urakointiimme on kuulunut mm. Kiinteistö Oy Sakkaroosin korjausrakennustyöt, jotka suoritimme menestyksekkäästi alusta loppuun.

 

Ota yhteyttä ja teemme kustannustehokkaan tarjouksen!

 

 

  • azAvXR8i/img-018.jpg

Tutustu uuteen korjausrakentamisen esitteeseemme

Tutustu kohteisiimme

YHTEYSHENKILÖSI KORJAUSRAKENTAMISESSA

Pyydä tarjous omasta projektistasi niin räätälöimme sen tarpeenne mukaan.

henri kinnunen

Työpäällikkö
 040 187 1216

henri.kinnunen@nworks.fi