Korjausrakentaminen Helsingissä

Meiltä saat kokonaisvaltaista korjausrakentamista

Nurminen Works Oy tarjoaa monipuolisia korjausrakentamispalveluita Helsingistä käsin, Etelä- ja Keski-Suomen alueille. Kokonaiskorjausrakentamiskohteissa toteutamme kohteen korjausrakentamisen tilaajan suunnitelman mukaan aina purkutöistä lähtien kosteuseristyksiin, laatoituksiin ja timpurintöihin asti. LVISA-töissä käytämme asianmukaisen ammattitaidon erikoisurakoitsijoita.


Korjausrakentamisen erityisosaaja

Olipa kysymyksessä peruskorjaus, perusparannus, uudistaminen, konservointi tai restaurointi, me teemme kaikki ammattitaidolla. Taitava tiimimme on toteuttanut korjausrakentamista hyvin monenlaisiin kohteisiin. Tyypillisiä korjausrakennustöitämme ovat huoneistosaneeraukset, toimistosaneeraukset ja rakennuksen käyttötarkoituksen muutostyöt. Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluvat mm. kiinteistöyhtiöt, taloyhtiöt, julkiset yhteisöt ja laitokset sekä yksityiset asiakkaat.

Merkittävimpiä korjausrakennuskohteitamme ovat olleet Nordea 2016 -hanke ja STM kokouskeskus.


Kysy lisää!

Helsinkiläinen rakennusliike ja maalausurakoitsija Nurminen Works Oy toteuttaa vaativatkin korjauskohteet ammattitaidolla. Pyydä tarjous kätevällä tarjouslomakkeella ja saneeraa järkevin kustannuksin.

Ota yhteyttä »

Meiltä käyvät:

Korjausurakat pääurakkana, jonka yhteydessä teemme mm.

  • Purkutyöt
  • Kosteuseristykset
  • Kattosaneeraukset
  • Laatoitukset
  • Erilaiset käyttötarkoituksen muutostyöt

Yhteyshenkilö korjausrakentamisessa

Henri Kinnunen
 040 187 1216
 henri.kinnunen@nworks.fi