Yritysesittely

Monipuolista pintaurakointia vuosikymmenten verran

Yrityksemme menestyksekäs tarina ponnistaa vuonna 1960 talousneuvos Esko Nurmisen perustaman maalausliikkeen pohjalta. Vuonna 1992 yrityksessämme tehtiin sukupolvenvaihdos, jolloin sisarukset Heikki Nurminen ja Maritta Kinnunen ostivat yrityksen liiketoiminnan. Nykyään Nurminen Works Oy tunnetaan rakennusmaalauksen ja korjausrakentamisen vahvana tekijänä. Kuulumme Suomessa korjausrakentamisen ja rakennusmaalauksen osalta suurimpien yritysten joukkoon. 

Palvelemme pääosin Etelä- ja Keski-Suomen alueilla, mutta sopimuksen mukaan saat toteutuksemme aina Itä- ja Länsi-Suomeen saakka. Keskitymme työssämme laatuun ja toimintavarmuuteen. Tiedämme, että korkeatasoinen ja kestävä toteutus sekä hyvä palvelu kannattelevat yritystämme tulevaisuudessakin.

Nurminen Works Oy on Pintaurakoitsijat ry:n jäsenliike. 

Kestävä toteutus on kasvavan yrityksen perusta

Vuonna 2022 yhtiömme liikevaihto oli 10,3 miljoonaa euroa ja vakituisen henkilöstömme määrä 108. Yrityksen vakavaraisuudesta ja hyvistä toiminnan jatkuvuuden edellytyksistä on merkkinä Suomen Asiakastiedon myöntämä Vahvimmat -luokitus, johon kuulumme myös vuonna 2023.

Haluaisitko meille töihin?

Jätä avoin hakemus » 

Tutustu toimintaperiaatteisiimme »