Maalaus- ja tasoitetyöt Helsingissä

Toteutamme vaativatkin uudis- ja korjausmaalauskohteet kattavalla kokemuksella

Maalaustyöt

Huolellisesti toteutettu maalausurakointi on vaativa projekti, joka kannattaa antaa ammattilaisen käsiin. Nurminen Works Oy:n maalauskohteita ovat olleet vuosien varrella niin uudisrakennus- kuin korjausmaalauskohteetkin. Tyypillisimmät kohteemme ovat toimistorakennusten, liikerakennusten, julkisten rakennusten ja asuintalojen urakoinnit. Meillä on kokemusta mm. kauppakeskusten, sairaaloiden, toimistojen, koulujen, päiväkotien yms. maalaus- ja tasoiteurakoinnista. Toteutamme maalausurakointityöt sovitun aikataulun mukaan ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Pitkälle kehitetyt työmenetelmämme ja ajanmukainen oma kalustomme muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaat ja toimivat ratkaisut.

Tutustu kohteisiimme tästä.


Tasoitetyöt

Huolellisesti toteutetut tasoitetyöt takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Työtavan valitsemme aina kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme erikoistuneet vaativiin tasoite- ja maalaustöihin, joita olemme toteuttaneet mm. kauppakeskuksissa, esim. Mall of Triplassa, REDI kauppakeskuksessa Kalasatamassa, Espoon Sellossa, Helsingin Itäkeskuksessa, Kauppakeskus Ainoassa Tapiolassa, Kauppakeskus Veturissa Kouvolassa ja Porin Puuvillassa.

Julkisista rakennuksista merkittävimmistä kohteista voimme mainita Helsingin Musiikkitalon, Oopperatalon sekä Säätytalon. Myös useaan sairaalaan, kuten Lastensairaalan, Kolmiosairaalaan, Jorvin sairaalaan ja Yhteispäivystyssairaalaan, sekä yritysten pääkonttoreihin, kuten Luhdan pääkonttoriin Lahdessa ja Skanskataloon, olemme tehneet urakointia.

Jätä tarjouspyyntö!

Toteutamme maalausurakointia pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa. Maalausurakointi käy ammattilaisen toimesta sujuvasti ja viimeistellysti sekä kestäviä menetelmiä ja materiaaleja hyödyntäen. Jätä meille tarjouspyyntö, niin otamme yhteyttä.

Jätä meille tarjouspyyntö, niin otamme yhteyttä »

Meiltä onnistuvat:

  • Esioikaisutyöt
  • Tasoitetyöt
  • Maalaustyöt
  • TapetointityötYhteyshenkilösi maalausurakoinnissa

Juha Salonen 
 040 577 7884
 juha.salonen@nworks.fi

Taavi Mattila
050 533 9785
taavi.mattila@nworks.fi