vastuullisuus

Nurminen Worksin tapa toimia on jo vuosikymmenien ajan perustunut arvoihimme, joita ovat asiakaslähtöisyys, työturvallisuuteen, työhyvinvointiin ja yhteiskuntavastuuseen panostaminen. Toimintatapamme on dokumentoitu ja sertifioitu RALA laatusertifikaatilla.

Taloudellinen vastuu

Toimintamme on liiketaloudellisesti kestävää. Huolehdimme, että lainmukaiset maksut ja verot maksetaan ajallaan ja oikein. Kuulumme tilaajavastuu.fi:n ylläpitämään Luotettava Kumppani -ohjelmaan, jonka kautta voidaan todentaa, että olemme täyttäneet kaikki tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet.

Sosiaalinen vastuu

Noudatamme työntekijöiden palkkauksessa alan työehtosopimusta ja huolehdimme työturvallisuudesta. Tuemme työntekijöittemme hyvinvointia tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietua sekä työsuhdepolkupyöriä. Tuemme hyväntekeväisyysprojekteja ja sponsoroimme vanhuksille suunnattua Gubbe vapaaehtoistyötä. Käytössämme on ilmoittajansuojalain mukainen ilmoituskanava.

Ekologinen vastuu

Huollamme kalustoamme säännöllisesti, jotta koneet ja laitteet toimivat energiatehokkaasti ja niiden käyttöikä pitenee. Pyrimme minimoimaan hävikin ja kierrätämme ylijäämateriaalit asianmukaisella tavalla. Osa ylijäämämaaleista lahjoitetaan alan oppilaitosten käyttöön. Toimitiloissamme on käytössä uusiututvalla ja alkuperätodennetulla vesivoimalla tuotettu sähkö ja käyttämämme valaisimet ovat energiatehokkaita.