Aito kumppani.

Avoimet työpaikat

julkaistu 5.7.2021

 

Haemme yritykseemme kirvesmiestä tai rakennusmiestä Klaukkalassa sijaitsevaan pientalojen korjausrakentamiskohteeseemme.

Toivomme sinulta monipuolista alan osaamista sekä hyvää ja reipasta asennetta. Katsomme eduksi suomen tai englannin kielen taidon, oman auton sekä aiemman työkokemuksen saneerauskohteista. Työnhakijalta odotamme hyvää kuvien lukutaitoa, silmää havainnoida virheitä ja puutteita sekä ennakkoluulotonta asennetta, sillä työtehtävät vaihtelevat monipuolisesti.

Miksi hakea Nurminen Worksille töihin?

Olemme pitkään alalla toiminut perheyritys, jossa työntekijää arvostetaan. Tarjoamme työn hyvässä työyhteisössä, jossa vaihtuvuus on pientä, työkaverit mukavia ja esimiehet helposti lähestyttäviä.

Mikäli kiinnostuit, soita Henrille 040 187 1216 tai lähetä sähköpostia henri.kinnunen@nworks.fi

 

Tule meille töihin

Olemme yksi alan johtavista pintaurakoinnin ja maalaustöiden yrityksistä Suomessa

Palveluksessamme on muun muassa erikoisammattitutkinnon suorittaneita maalarimestareita, ammattimaalareita, timpureita, tasoitemiehiä sekä alalle opiskelevia oppisopimusoppilaita. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti erilaisilla ammattikursseilla.

Yhteistyökumppaneitamme koulutusasioissa ovat esimerkiksi TAO Turun Ammattiopistosäätiö, Amiedu ja Helsingin Maalariammattikoulu.

Millaista on työskennellä Nurminen Works Oy:n tiimissä?

Ammattilaisena pääset näyttämään osaamisesi ja alalle aikovana kouluttautumaan mielenkiintoiseen ammattiin. Kun työpaikka on mukava ja tiimissä tehdään yhteistyötä, on töihin mukava tulla. Nurminen Works Oy pitää huolen asiakkaistaan sekä työntekijöistään.

Täytä avoin hakemus