Tule meille töihin!

Haemme pääkaupunkiseudun peruskorjauskohteisiin TYÖNJOHTAJAA

Arvostamme rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta, järjestelmällisyyttä, tietoteknistä osaamista ja kokemusta ko. työnjohdosta.
Täytä hakemus tai soita Mikko Mensiolle  040 1823 754


Olemme yksi alan johtavista pintaurakoinnin ja maalaustöiden yrityksistä Suomessa

Palveluksessamme on muun muassa erikoisammattitutkinnon suorittaneita maalarimestareita, ammattimaalareita, timpureita, tasoitemiehiä sekä alalle opiskelevia oppisopimusoppilaita. Koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti erilaisilla ammattikursseilla.

Yhteistyökumppaneitamme koulutusasioissa ovat esimerkiksi TAO Turun AmmattiopistosäätiöAmiedu ja Helsingin Maalarioppikoulu.

Millaista on työskennellä Nurminen Works Oy:n tiimissä? Ammattilaisena pääset näyttämään osaamisesi ja alalle aikovana kouluttautumaan mielenkiintoiseen ammattiin. Kun työpaikka on mukava ja tiimissä tehdään yhteistyötä, on töihin mukava tulla. Nurminen Works Oy pitää huolen asiakkaistaan sekä työntekijöistään.


Täytä avoin hakemus

Täytä avoin hakemus, niin tallennamme tietosi rekisteriimme. Emme voi aina tarjota välittömästi avointa työpaikkaa, mutta täyttämällä avoimen työhakemuksen olet jo askeleen lähempänä uutta työpaikkaasi.

Jätä avoin hakemus »